felsohird728x90

Hirdetés

A mentőszolgálat választott engem – beszélgetés Éliás Ádámmal

A harmincas évei elején járó Ádám saját bevallása szerint tudatosan soha nem készült édesapja nyomdokaiba lépni a mentőszolgálatnál, végül mégis ebben találta meg hivatását. Akár munkáról, tanulásról vagy hobbiról van szó, semmit nem végez félgőzzel: nagyapja példája azt erősíti benne, hogy a befektetett munka mindig meghozza gyümölcsét, és saját, belülről jövő maximalizmusa is hajtja.

Bővebben: A mentőszolgálat választott engem – beszélgetés Éliás Ádámmal

A tűzoltó hivatás alapköve segíteni másokon - Beszélgetés Antal Józseffel

Antal József, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Anti évtizedek óta tűzoltó hivatásának szenteli mindennapjait. Felelősségteljes munkája mellett kikapcsolódásként kitartóan sportol, fotóit pedig Csorna turisztikai táblái mellett több kiállításon is megcsodálhattuk már.

Bővebben: A tűzoltó hivatás alapköve segíteni másokon - Beszélgetés Antal Józseffel

Egy önzetlen ember története - beszélgetés Boros János csornai cipészmesterrel

Boros János Csorna elismert cipészmestere. Híres kiváló munkájáról és önzetlenségéről, mely már sokak érdeklődését felkeltette, még a tengerentúlról is. Olyan odaadóan végzi a munkáját, hogy sokszor ő érzi rosszul magát, ha fizetnek egy cipő „meggyógyításáért”. Kedves cipészünk még ma is űzi kis műhelyében ezt a mesterséget, és várja a javításra szoruló lábbeliket.

Bővebben: Egy önzetlen ember története - beszélgetés Boros János csornai cipészmesterrel

A pedagógus munkája művészet – beszélgetés Világosné Rozsonits Erikával

Már óvodásként érezte a pedagógusi elhivatottságot, tudatosan, szívvel-lélekkel készült e nemes pályára. Töretlen hittel és kifogyhatatlan energiával tanít, nevel, szervez. Nagybetűs PEDAGÓGUS, akit a hivatásszeretet, a gyermekek, fiatalok iránti elkötelezettség visz előre.

Bővebben: A pedagógus munkája művészet – beszélgetés Világosné Rozsonits Erikával

A türelem és a kitartás a siker kulcsa – Beszélgetés Bogáti Árpival

Az erdélyi Szászrégenből a koperi világbajnoki címig. Tömören így lehetne összefoglalni a testépítő bajnok Bogáti Árpi életútját, ugyanakkor botorság lenne ennyivel elintézni. A kidolgozott külső egy közvetlen, barátságos embert takar. Árpi készséggel válaszolt az életét és a testépítést firtató kérdésekre.

Bővebben: A türelem és a kitartás a siker kulcsa – Beszélgetés Bogáti Árpival

Őrizzük a hagyományos ízvilágot - Beszélgetés Mészáros Sándorral

Mészáros Sándorra, a 25 éves Mészáros Húsfeldolgozó tulajdonos-ügyvezetőjére tökéletesen ráillik a latin bölcsesség: Nomen est omen – nevében a sorsa. Hogy tényleg sorsszerű vagy inkább tudatos volt a szakmaválasztása, beszélgetésünkből kiderül.

Bővebben: Őrizzük a hagyományos ízvilágot - Beszélgetés Mészáros Sándorral

Nyerges Szabolcs: Motivál, hogy egyre többen sportolnak

Nyerges Szabolccsal, egy új edzésforma megálmodójával beszélgettünk, hogy valójában mit is takar az ICrossing. A bősárkányi fiatalember életében immáron 25 éve fontos szerepet játszik a sport. Az edzésekről, a sportra nevelésről, a csapatépítés fontosságáról, valamint a jövőbeni terveiről mesélt nekünk.

Bővebben: Nyerges Szabolcs: Motivál, hogy egyre többen sportolnak

1. oldal / 3

Alsohirdetés